Nyomtatás
Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

Technológiai fejlesztés a Horváth Zsalutechnika Kft-nél.

Európai Uniós forrás segítségével technológia fejlesztésre került sor a Horváth Zsalutechnika Kft. kapuvári telephelyén, a GINOP-1.2.8-20-2020-00501 pályázat keretén belül. A Mikro-, kis és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázati kiírására benyújtott projekt 5,12 millió Forint támogatásban részesült.

A Horváth Zsalutechnika Kft. 2013-ban került megalapításra családi vállalkozásként. A kezdeti időszakban folyamatosan felfutó gazdasági erősödés volt tapasztalható, de a kivitelezői piacon történt pozitív változások igazán 2018-ban jelentkeztek. Vállalkozásunk szeretné ezt a fejlődési ütemet tartani, cégünk szakember gárdáját fejleszteni és a meglévő munkatársaink részére továbbképzéseket biztosítani. A vállalkozás tevékenységi köre főként az építőipari munkálatok elvégzése. Elsődleges célunk a napi munkavégzéshez szükséges technológiai fejlesztések megvalósítása a hatékonyság és minőség növelése érdekében. A vállalkozás tevékenységi köre főként az építőipari munkálatok elvégzése. Munkatársaink rendkívül elkötelezettek a munkájuk, illetve a cég iránt, mely köszönhető a családias körülményeknek, a stabil háttérnek.

A kedvezményezett neve: Kenézi Építő és Építőipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Technológiai fejlesztés a Horváth Zsalutechnika Kft.-nél

Megvalósítás helyszíne: 9330 Kapuvár, Szabadság utca 43.

A beruházás megvalósításának ideje: 2020.07.08-2020.11.30.

Beruházás összköltsége: 7.320.575 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 5.124.402 Ft

Támogatás mértéke: 69,999993%

Beruházás rövid bemutatása:

A beszerzésre került technológiai eszközök segítségével nem csak növelni tudtuk a hatékonyságunkat, de az elvállalt munkák volumene is növekedett. Ennek eredményeképpen a bevételek megnövekedtek, amely nagyobb stabilitást eredményezett cégünk életében. Az új eszközök biztosítják a folyamatos munkavégzés lehetőségét, akár több munka/munkaterület esetén párhuzamosan is. Stabilitásunk egyenes arányban áll a munkavállalók létszámának stabilitásával, a fejlesztés, bővítés lehetőségével.

Beszerzett eszközök:

  • Új Dokaflex födémzsalurendszer, amely tartalmaz Doka zsaluhéjat, Doka fatartót, illetve Doka rendszerelemeket.

 További információ kérhető:

Horváth Ákos

06 70/776-7294

info[kukac]horvathzsalu.hu